Doğum Günü Hediye Etiketleri / Birthday Gift Tags

IMG_8793

Merhaba,

Her şey aynı yoğunluğunda giderken biraz zaman bulup burada oyalanmak çok güzel. Yazısı yazılıp paylaşılması gereken projeler bekliyor bir köşede. Bugünde biraz zaman ayırıp geçtim blogumun karşısına. Bugün yaklaşık bir ay önce yaptığım hediye etiketlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.

Doğum günü Hediye Etiketleri / Birthday Gift Tags

Yaratıcı hediye paketlerini seviyoruz. Özellikle de hediye paketlerimizi neşeli hediye etiketleriyle tamamlamayı daha çok seviyoruz. Daha önce de Sevgililer Günü için hediye etiketleri yapmıştım. Geçenlerde de kendi hediye paketlerimde kullanmak üzere bir kaç tane hediye etiketi hazırladım. Bu sefer etiketlerimin teması “Doğum günü”.

IMG_8792

Olabildiği kadar rengarenk bir şeyler tasarlamaya çalıştım. Malzemeler renkli kartonlar, kurdeleler, stickerlar, ve renkli kalemler. Modeli ise klasik etiket şekli. Şuraya da sizin için bir şablon bırakayım :). Bundan sonrası ise izin yaratıcılığınıza kalmış!

Sevgiyle,

Buşra


IMG_8788

Hi,

I am very busy with internship and school but I am very happy when I find time for my blog. I can relax here. Many projects are waiting for me. Today I would like to share my handmade gift tags with you. I made them a month ago.

IMG_8791

We love creative gift wrapping. Especially, we love to complete our gifts with creative gift tags. I like to made my own gift tags before I made some gift tags on Valentine’s Day. I made gift tags for birthday gifts at this time. I tried to be more colorful at designs of gifts tags because they are birthday gift tags :).

IMG_8790

Materials are colorful card boards, ribbons, stickers and colorful pencils. The model is classic gift tag model. Pattern is here :). Then, it’s up to you!

With love,

Busra

IMG_8789

Yorum bırakın